Skip to main content

Bewegen voor ouderen

Iedereen weet dat blijven bewegen heel belangrijk is. Door op de juiste manier te bewegen en sporten blijf je zolang mogelijk vitaal, actief en zelfredzaam. Natuurlijk gaat het allemaal niet meer zo soepel als je ouder bent, maar door verantwoord te bewegen zorg je goed voor je lijf en blijf je in conditie. De oefeningen zijn aangepast op de mogelijkheden van de deelnemers en worden veelal zittend op een stoel gedaan. Het uitgangspunt is dat iedereen mee kan doen, dus ook mensen die niet of nauwelijks mobiel zijn.

Voor wie?

Voor senioren die in conditie willen blijven. Ook geschikt voor mensen met een lichamelijke beperking of chronische ziekte.

Waar en wanneer?

In de Huuskamer, Remmensberg 29 in St. Anthonis op dinsdagmiddag van 14.30 tot 15.30 uur. Ook als je geen gebruik maakt van de dagbesteding van de Huuskamer kun je deelnemen. Opgeven kan via de Huuskamer, tel. 0485 – 383134. Voor meer informatie kijk op de site.

Bij Tante Sjaan, Hoefstraat 9 in St. Anthonis op maandagmiddag van 14.30 tot 15.30 uur. Je hoeft geen gebruik te maken van de dagbesteding van Tante Sjaan om mee te kunnen doen. Opgeven kan via Tante Sjaan, tel. 0485 – 213469 of via de mail welkom@tantesjaan.nu Voor meer informatie over tante Sjaan kijk op de site.

Kosten?

€4,00 per keer, inclusief koffie en thee.